Audit- en inspectie software

Maak kennis met onze geaccrediteerde software. Wij bieden ondersteuning in alle facetten van audit en inspecties, zoals:

  • bewaken van document geldigheid,
  • het aanmaken van audits met checklijsten (eigen inhoud),
  • het bewaken van NC's (actielijst),
  • uitgeven en genereren van nieuwe documenten en brieven.

Uiteraard is het programma uitgerust met de laatste technologie op het terrein van klantbeheer, gebruikersbeheer en digitale beveiliging.

Hier volgen een aantal voorbeelden die wij implementeerden bij onze klanten:

Actielijsten

Na afronding van een audit kunnen er NC's worden vastgesteld. We noemen dit een actiepunt. De actiepunten dienen opgelost te worden alvorens een definitieve beslissing genomen kan worden. Onze software biedt een gebruiksvriendelijke oplossing om betrokkenen efficiënt te informeren over de uit te voeren acties. Actielijsten worden zorgvuldig gemonitord en kunnen voorzien worden van een optionele deadline.

Bedrijfsactiviteiten uitbesteed?

Certificaat status

Net zoals acties een deadline hebben, hebben certificaten en besluiten ook een vervaldatum. U kunt gerust zijn, aangezien onze software de geldigheid van deze documenten voor u in de gaten houdt. Een automatische notificatie zal verstuurd worden binnen de door u geprefereerde termijn om u te waarschuwen dat een document binnenkort zal verlopen.

Alle data is transparant en toegankelijk voor u of uw klanten via ons online portaal. Dit zorgt voor een helder overzicht en stelt u in staat om efficiënt te handelen.

Verlengen binnen 90 dagen
13

Overzicht

In dit alles is een helder overzicht essentieel. Dit betekent echter niet dat alle informatie tegelijkertijd op uw scherm weergegeven dient te worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken met u mee welk overzicht voor uw proces(sen) het beste werkt. Wij zijn in staat om geavanceerde technologieën te implementeren die informatie samenbrengen in op maat gemaakte berichten.

Hierdoor kunt u visueel en direct waarnemen welke zaken uw aandacht behoeven.

Bedrijven
Audits
Berichten
Certificaten

De mogelijkheden

Onze expertise in het ontwikkelen van maatwerk software wordt versterkt door onze uitgebreide ervaring met audit- en inspectiesoftware. Q2-software beschikt over een groot netwerk van professionals, van wie wij kennis en vaardigheden kunnen inzetten.

Wij zijn zetten ons graag in voor ondernemingen die, net als wij, streven naar innovatie en efficiëntie.

Vrijblijvende demo

Wij zijn een ervaren partner in audit- en inspectiesoftware. Neem contact met ons op om een vrijblijvende demo te plannen en ontdek hoe onze software van waarde kan zijn voor uw bedrijf.

Snel aan de slag!
Of nog een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl
of bel 085 06 06 133