Hybride app

Efficiënt jouw app op meerdere platforms uitrollen? Overweeg een hybride app en lanceer op iOS, Android en Windows.

API-development illustratie

Hybride app laten ontwikkelen

Binnen veel families is er vaak discussie: gebruik je Android of iOS? Als bedrijf wil je liever niet in deze discussie verwikkeld raken, omdat je simpelweg conversie wilt genereren. En dat is mogelijk!

Overweeg de ontwikkeling van een hybride app: dit is een applicatie die verbonden is met een centrale API, ergens op internet. Daar beheer je alle content en daar voer je de meeste beveiliging uit. Zo'n hybride app kan voor beide platformen worden uitgebracht en is daarnaast ook via de browser toegankelijk als je dat wenst.

Hybride App Development illustratie

Het ontwikkelen van een hybride app biedt meerdere voordelen. Een significant voordeel is dat het bouwen en testen slechts één keer hoeft te gebeuren, wat zowel tijd als middelen bespaart. Omdat de content centraal wordt beheerd, is het eenvoudiger om wijzigingen door te voeren zonder dat er frequente updates nodig zijn voor de afzonderlijke apps. Dit zorgt voor een gestroomlijnde ervaring voor zowel de ontwikkelaar als de gebruiker, met als bijkomend voordeel dat de consistentie over verschillende platforms heen gewaarborgd blijft.

Snel aan de slag?
Of gewoon een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl

Ontdek andere expertises