Hybride App

Lanceer jouw idee in 1x op iOS, Android en Windows. Overweeg een Hybride App: één back-end voor meerdere besturingssystemen.

API-development illustratie

Android of iOS?

Op bijvoorbeeld een familiedag horen wij deze vraag regelmatig: "wat is er beter: Android of iOS?" Jij wilt met jouw bedrijf of dienst niet in deze discussie verwikkeld raken, en iedereen verwelkomen. En dat is mogelijk met de Hybride Apps die Q2-software bouwt!

Wat is een Hybride App?

Een Hybride App is een applicatie die je eenmalig laat ontwikkelen, waarna deze op zowel iOS als Android uitgerold kan worden. Een Hybride App is altijd verbonden met een API, wat oneindige mogelijkheden biedt om bijvoorbeeld de content in de app aan te passen.

Overweeg de ontwikkeling van een Hybride App: dit is een applicatie die verbonden is met een centrale back-end API, "ergens op internet". Daar beheer je alle content en daar voer je de meeste beveiliging uit. Zo'n Hybride App kan voor beide platformen worden uitgebracht en is daarnaast ook via de browser toegankelijk als je dat wenst.

Hybride App Development illustratie

De voordelen van een Hybride App:

Het ontwikkelen van een Hybride App biedt meerdere voordelen:

  • 1x ontwikkelen en testen
  • Content centraal beheren

Een significant voordeel is dat het bouwen en testen slechts één keer hoeft te gebeuren, wat zowel tijd als middelen bespaart. Omdat de content centraal wordt beheerd, is het eenvoudiger om wijzigingen door te voeren zonder dat er frequente updates nodig zijn voor de afzonderlijke apps.

Consistent

Dit zorgt voor een gestroomlijnde ervaring voor zowel de ontwikkelaar als de gebruiker, met als bijkomend voordeel dat de consistentie over verschillende platforms gewaarborgd blijft.

Snel aan de slag?
Of gewoon een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl
of bel 085 06 06 133

Maatwerk software laten maken: 10 punten waar je op moet letten

Bestaande software inkopen kan snel erg duur worden en het is maar de vraag of je krijgt wat je nodig hebt. Het is goed te begrijpen dat je maatwerk overweegt, maar let altijd op de volgende punten:

  • Is het echt maatwerk? Of is het een configuratie?
  • Wat is de doorlooptijd om je product te bouwen?
  • Wat spreek je af als een functionaliteit achteraf niet (meer) werkt door externe factoren?
  • Maakt de partij gebruik van een programmeer framework? Is dit open-source of closed-source en hoe zit het met licentiekosten en de community?
  • + nog 7 punten over platformen, kosten, up-to-date houden, doorontwikkelen en projectmanagement in onze e-paper.

Stuur eenvoudig een mailtje naar info@q2-software.nl als je onze gratis e-paper wilt ontvangen met alle tips voor het ontwikkelen van maatwerk producten.

Ontdek andere expertises