Kaart van Barneveld

Website ontwikkelen in Barneveld

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij smelten design en snelheid met jouw content samen. Een website op maat loont.

Barneveld: hét dorp van ondernemers

Barneveld staat bekend als de meest MKB-vriendelijke gemeente. Of ben je trots op het dorp vanwege de grote hoeveelheid kippen? Hoe dan ook, waar je echt trots bent is je software ontwikkeling, want Barneveld is een plaats waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

Een van de bekendste bedrijven uit Barneveld is het softwarebedrijf Baan. Het is opgericht in 1990 door Jan Baan. Tot 2005 ontwikkelde Baan vanuit Barneveld een veelgebruikt ERP-pakket.

Maar wat als jouw onderneming specifieke software nodig heeft die nergens kant-en-klaar te koop is? In zo’n geval kan maatwerksoftware een goede oplossing bieden. Door te kijken naar de eisen en wensen kan er een softwareoplossing worden ontwikkeld die naadloos aansluit bij wat een onderneming nodig heeft.

Maatwerksoftware biedt veel flexibiliteit door tijdens de ontwikkeling nauw samen te werken met de leverancier. Door iteratief te werken kan er altijd worden bijgestuurd tijdens de ontwikkeling, mocht dat nodig zijn.

Als ondernemer is het belangrijk om te blijven vernieuwen zonder je oorsprong te vergeten. Door kritisch te kijken naar wat verbeterd kan worden en tegelijkertijd vast te houden aan wat goed gaat, kan een onderneming gezond blijven.

Super snelle maatwerk websites

Met meer dan 8 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites, zit je bij Q2-software goed. Wij hebben ons gespecialiseerd in snelle websites, die tegelijk mooi en SEO-geoptimaliseerd zijn.

Website laten ontwikkelen in Barneveld

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees hoe wij in vier stappen iets voor jou kunnen betekenen:

  1. ontwerp
  2. realisatie
  3. nazorg
  4. online marketing en SEO

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Benieuwd naar onze andere diensten?

Wij kunnen je helpen met de volgende onderwerpen:

Snel aan de slag!
Of nog een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl
of bel 085 06 06 133