Kaart van Nijkerk

Website ontwikkelen in Nijkerk

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij smelten design en snelheid met jouw content samen. Een website op maat loont.

Nijkerk: Een oude en ondernemende stad.

Nijkerk is een pittoresk stadje dat gekenmerkt wordt door de prachtige witte toren van de Grote of St. Catharina Kerk. Het carillon in deze toren is geliefd bij veel Nijkerkers. Er werd zelfs in 1803 een gedicht over geschreven:

Werkzaam Nieuwkerk! welk gesticht
Schittert dáár voor ons gezicht?
Is uw oude spits verloren?
Pronkt gy met een’ nieuwen toren,
Bouwkonstmaatig opgericht?
Ja: wy zien uw’ handel bloeijen.
Doe Tabagoos planten groeijen:
Zegen ruste op uwe vest!

Uit dit gedicht van Pieter Pijpers blijkt dat Nijkerk een handelsstad is waar vroeger tabak werd verbouwd. Deze tabakshandel trok veel handelaren en ambachtslieden aan. Ook stond er een glasfabriek waar tussen 1765 en 1814 miljoenen glazen producten werden gemaakt.

De grote of St Catharina kerk in Nijkerk

In die tijd bestonden er geen computers, laat staan dat deze handelaren en ambachtslieden ooit het woord maatwerksoftware zouden hebben begrepen. Hoe zou Nijkerk eruit hebben gezien als er in die tijd al werd gewerkt met maatwerk software?

Waarschijnlijk zou de productie van Nijkerkse tabak enorm zijn toegenomen. Ook het verschepen van de tabak naar andere steden in Gelderland en Overijssel zou zeer efficiënt gepland kunnen worden door middel van een goede webapplicatie. En de ambachtslieden? Die zouden hun goederen hebben kunnen aanbieden via een op maat gemaakte webshop, zodat ze een nog groter bereik hebben.

Het mooie van maatwerksoftware is dat het niet uitmaakt wat voor onderneming je hebt. De software past altijd perfect bij je organisatie, omdat we alles volledig naar jouw wensen en eisen ontwikkelen.

Wat denk jij, zou Pieter Pijpers een ander gedicht hebben geschreven over Nijkerk als maatwerksoftware destijds al had bestaan?

Super snelle maatwerk websites

Met meer dan 8 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites, zit je bij Q2-software goed. Wij hebben ons gespecialiseerd in snelle websites, die tegelijk mooi en SEO-geoptimaliseerd zijn.

Website laten ontwikkelen in Nijkerk

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees hoe wij in vier stappen iets voor jou kunnen betekenen:

  1. ontwerp
  2. realisatie
  3. nazorg
  4. online marketing en SEO

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Benieuwd naar onze andere diensten?

Wij kunnen je helpen met de volgende onderwerpen:

Snel aan de slag?
Of gewoon een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl
of bel 085 06 06 133