Kaart van Wageningen

Website ontwikkelen in Wageningen

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij smelten design en snelheid met jouw content samen. Een website op maat loont.

Webdevelopment in Wageningen

Natuurlijk staat Wageningen bekend om de WUR, een wereldwijd bekende universiteit. De stad heeft een internationale allure op het gebied van wetenschap, onderwijs en onderzoek, waardoor het een van de meest ontwikkelde steden van Nederland is¹. Bovendien is de campus ook de meest duurzame van Nederland¹.

IT kan daarom zeker in Wageningen niet achterblijven. Unieke projecten op het gebied van landbouw vragen om uiterst goede online software. Een manier om dat te bereiken is door een maatwerk webapplicatie, maatwerk website of maatwerk API te laten ontwikkelen. Maatwerk betekent dat de software speciaal ontworpen is voor de unieke doelen en processen van een bedrijf.

Wist je dat…

  • IT-innovatie een van de belangrijkste punten is voor Wageningen in het project Foodvalley?

Super snelle maatwerk websites

Met meer dan 8 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites, zit je bij Q2-software goed. Wij hebben ons gespecialiseerd in snelle websites, die tegelijk mooi en SEO-geoptimaliseerd zijn.

Website laten ontwikkelen in Wageningen

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees hoe wij in vier stappen iets voor jou kunnen betekenen:

  1. ontwerp
  2. realisatie
  3. nazorg
  4. online marketing en SEO

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Benieuwd naar onze andere diensten?

Wij kunnen je helpen met de volgende onderwerpen:

Snel aan de slag!
Of nog een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl
of bel 085 06 06 133