Kaart van Amersfoort

Web App laten maken in Amersfoort

Waarom niet jouw visie waarmaken, in plaats van je voorsprong verliezen tijdens het aanpassen van legacy platformen? Software op maat loont.

Web App laten bouwen

Bij Q2-software helpen wij jou graag aan de beste Web App op maat! Wij zijn persoonlijk, en houden van pragmatische oplossingen die werken voor jouw bedrijfsproces. Hebben we ervaring? Ja, wij hebben 8 jaar ervaring met Web Apps (ook wel: webapplicaties), websites en API-koppelingen:

Snel naar

Amersfoort, een stad met rijke geschiedenis.

Wat begon als een kleine nederzetting aan de Eem, is uitgegroeid tot een prachtige stad waar veel te beleven valt. De eerste vermeldingen van Amersfoort zijn zo’n 1000 jaar oud en gaan terug tot 1028.

Eén van de bekendste gebouwen in de Middeleeuwse stad is de Koppelpoort. Dit is een schitterende stadspoort die zowel de toegang over land als over het water bewaakte.

Koppelpoort in Amersfoort

Amersfoort krijgt in 1259 stadsrechten en groeit bijzonder hard. Al snel is het nodig om actie te ondernemen om de bewoners van de stad veilig te houden. Daarom wordt een tweede stadsmuur gebouwd, zodat het grondgebied van de stad verdubbeld kan worden.

Net als de stad moet maatwerk software snel kunnen reageren op veiligheidskwesties en toekomstbestendig en schaalbaar zijn. Het is van belang dat software geprogrammeerd wordt met een lange-termijnsvisie. Hierdoor zorg je ervoor dat je applicatie toekomstbestendig is, en het zorgt ervoor dat bijschalen eenvoudig kan wanneer het aantal gebruikers toeneemt.

Wat is een Web App?

Een Web App is een programma wat online, in je browser, werkt. Jij en je klanten moeten slechts online zijn en je hoeft niets te installeren. Je kunt denken aan:

 • Bijvoorbeeld een prijsberekentool,
 • een productcatalogus met verschillende houtsoorten,
 • een checklijst om te klanten te informeren over de voortgang van productie,
 • een website om scooters te verhuren,
 • een online vragenlijst over veilig werken,
 • of... jouw idee?
Voor ons maakt het niet uit of je namen van hout of datums van leenboeken wilt opslaan.

Web App laten ontwikkelen in Amersfoort

Maatwerk software wordt precies ingemeten voor wat jouw (bedrijfs-)proces nodig heeft. Het ondersteunt waar je het nodig hebt en het laat aan jou over wat je zelf wilt doen. De manier van werken, look-and-feel, en koppelingen met andere platformen is geheel aan jou!

Een goede webapplicatie ontwikkelen wij volgens deze stappen:

 1. Intake
 2. Research
 3. Sprints
 4. Launch
 5. Improve

Web Apps laten ontwerpen in Amersfoort

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Website ontwikkelen in Amersfoort

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Een eigen API-koppeling laten ontwikkelen in Amersfoort

Stel je voor dat je een outdoorwinkel hebt en je wilt profiteren van het weerbericht. Er wordt goed wandelweer voorspeld en je hebt een ruime voorraad wandelschoenen. Hoe benut jij al die data? Lees hoe jouw data te verzamelem is in een eigen API.

Maatwerk software laten maken: 10 punten waar je op moet letten

Bestaande software inkopen kan snel erg duur worden en het is maar de vraag of je krijgt wat je nodig hebt. Het is goed te begrijpen dat je maatwerk overweegt, maar let altijd op de volgende punten:

 • Is het echt maatwerk? Of is het een configuratie?
 • Wat is de doorlooptijd om je product te bouwen?
 • Wat spreek je af als een functionaliteit achteraf niet (meer) werkt door externe factoren?
 • Maakt de partij gebruik van een programmeer framework? Is dit open-source of closed-source en hoe zit het met licentiekosten en de community?
 • + nog 7 punten over platformen, kosten, up-to-date houden, doorontwikkelen en projectmanagement in onze e-paper.

Stuur eenvoudig een mailtje naar info@q2-software.nl als je onze gratis e-paper wilt ontvangen met alle tips voor het ontwikkelen van maatwerk producten.

Snel aan de slag!
Of nog een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl
of bel 085 06 06 133