Kaart van Apeldoorn

Web App laten maken in Apeldoorn

Waarom niet jouw visie waarmaken, in plaats van je voorsprong verliezen tijdens het aanpassen van legacy platformen? Software op maat loont.

Web App laten bouwen

Bij Q2-software helpen wij jou graag aan de beste Web App op maat! Wij zijn persoonlijk, en houden van pragmatische oplossingen die werken voor jouw bedrijfsproces. Hebben we ervaring? Ja, wij hebben 8 jaar ervaring met Web Apps (ook wel: webapplicaties), websites en API-koppelingen:

Snel naar

Maatwerk in de 18e eeuw

Apeldoorn is bekend om zijn prachtige stadsparken en groene karakter. Bovendien biedt Apeldoorn veel werkgelegenheid in de wijde omtrek. Er zijn veel bijzondere bezienswaardigheden in Apeldoorn, zoals de Apenheul, een dierentuin gespecialiseerd in apen en primaten.

Het meest bijzondere is nog wel de tuin van Paleis het Loo, waar stadhouder Willem III een unieke maatwerk fontein “De Koningssprong” liet bouwen (of Fontein van Hercules). Hij wilde hiermee zijn aartsrivaal Lodewijk XIV uit Frankrijk voor eens en voor altijd verslaan. Niet letterlijk, maar de Koningssprong moest frisser, betrouwbaarder en hoger zijn dan alle fonteinen van Versailles. En hij slaagde met glans!

Koningssprong

Apeldoorn is een uitstekende locatie om maatwerk toe te passen. Voor fonteinen, maar ook voor webdesign of maatwerk Web Apps. Je wilt concurrenten een stap voor zijn, nee, je wilt ze verslaan! Net zoals Willem III met zijn Koningssprong. Met een Agile projectaanpak helpen wij je te realiseren waar je nu van droomt!

Wist je dat…

 • Apeldoorn de meeste werkgelegenheid heeft van Gelderland?
 • Maatwerk software wel 3 of 4 FTE werk kan besparen?
 • Stadhouder Willem III zeker maatwerk webdesign wilde hebben?

Wat is een Web App?

Een Web App is een programma wat online, in je browser, werkt. Jij en je klanten moeten slechts online zijn en je hoeft niets te installeren. Je kunt denken aan:

 • Bijvoorbeeld een prijsberekentool,
 • een productcatalogus met verschillende houtsoorten,
 • een checklijst om te klanten te informeren over de voortgang van productie,
 • een website om scooters te verhuren,
 • een online vragenlijst over veilig werken,
 • of... jouw idee?
Voor ons maakt het niet uit of je namen van hout of datums van leenboeken wilt opslaan.

Web App laten ontwikkelen in Apeldoorn

Maatwerk software wordt precies ingemeten voor wat jouw (bedrijfs-)proces nodig heeft. Het ondersteunt waar je het nodig hebt en het laat aan jou over wat je zelf wilt doen. De manier van werken, look-and-feel, en koppelingen met andere platformen is geheel aan jou!

Een goede webapplicatie ontwikkelen wij volgens deze stappen:

 1. Intake
 2. Research
 3. Sprints
 4. Launch
 5. Improve

Web Apps laten ontwerpen in Apeldoorn

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Website ontwikkelen in Apeldoorn

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Een eigen API-koppeling laten ontwikkelen in Apeldoorn

Stel je voor dat je een outdoorwinkel hebt en je wilt profiteren van het weerbericht. Er wordt goed wandelweer voorspeld en je hebt een ruime voorraad wandelschoenen. Hoe benut jij al die data? Lees hoe jouw data te verzamelem is in een eigen API.

Maatwerk software laten maken: 10 punten waar je op moet letten

Bestaande software inkopen kan snel erg duur worden en het is maar de vraag of je krijgt wat je nodig hebt. Het is goed te begrijpen dat je maatwerk overweegt, maar let altijd op de volgende punten:

 • Is het echt maatwerk? Of is het een configuratie?
 • Wat is de doorlooptijd om je product te bouwen?
 • Wat spreek je af als een functionaliteit achteraf niet (meer) werkt door externe factoren?
 • Maakt de partij gebruik van een programmeer framework? Is dit open-source of closed-source en hoe zit het met licentiekosten en de community?
 • + nog 7 punten over platformen, kosten, up-to-date houden, doorontwikkelen en projectmanagement in onze e-paper.

Stuur eenvoudig een mailtje naar info@q2-software.nl als je onze gratis e-paper wilt ontvangen met alle tips voor het ontwikkelen van maatwerk producten.

Snel aan de slag!
Of nog een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl
of bel 085 06 06 133