Kaart van Arnhem

Web App laten maken in Arnhem

Waarom niet jouw visie waarmaken, in plaats van je voorsprong verliezen tijdens het aanpassen van legacy platformen? Software op maat loont.

Web App laten bouwen

Bij Q2-software helpen wij jou graag aan de beste Web App op maat! Wij zijn persoonlijk, en houden van pragmatische oplossingen die werken voor jouw bedrijfsproces. Hebben we ervaring? Ja, wij hebben 8 jaar ervaring met Web Apps (ook wel: webapplicaties), websites en API-koppelingen:

Snel naar

Arnhem heeft doorzettingsvermogen

Arnhem, de hoofdstad van Gelderland, is een stad met een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de 9e eeuw. Arnhem heeft zich altijd onderscheiden als een handelsstad, die verbindingen legde met andere regio’s en landen en niet bang is voor innovatie en ondernemerschap. Denk bijvoorbeeld aan de trolleybussen, een geheel op maat gemaakt netwerk van trolleybussen.

Arnhem heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de Tweede Wereldoorlog, toen het toneel was van de Slag om Arnhem, een van de grootste operaties in Nederlands grondgebied. Deze slag toonde de moed en het doorzettingsvermogen van de Arnhemmers, die zich niet lieten overwinnen door de vijand.

Deze geschiedenis heeft Arnhem gevormd tot de stad die het nu is: een stad die vooruit kijkt, die durft te experimenteren, die nieuwe mogelijkheden creëert. Een stad die maatwerk webdevelopment omarmt als een manier om zich te onderscheiden in de digitale wereld. Een stad die trots mag zijn op zijn rol als hoofdstad van Gelderland.

Maatwerk webdevelopment is de kunst van het creëren van websites die precies aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant. Maatwerk webdevelopment maakt gebruik van de nieuwste technologieën en trends, zoals Laravel, TailwindCSS en Javascript frameworks. Ingewikkelde termen, maar deze technologieën zorgen voor snelle, veilige, en schaalbare websites, die een optimale gebruikerservaring bieden.

Wist je dat…

 • De Slag om Arnhem de grootste operatie in Nederland was tijdens WOII?
 • Arnhem de enige stad is waar trolleybussen rijden?
 • Het oudste kraakpand van Nederland heeft?

Wat is een Web App?

Een Web App is een programma wat online, in je browser, werkt. Jij en je klanten moeten slechts online zijn en je hoeft niets te installeren. Je kunt denken aan:

 • Bijvoorbeeld een prijsberekentool,
 • een productcatalogus met verschillende houtsoorten,
 • een checklijst om te klanten te informeren over de voortgang van productie,
 • een website om scooters te verhuren,
 • een online vragenlijst over veilig werken,
 • of... jouw idee?
Voor ons maakt het niet uit of je namen van hout of datums van leenboeken wilt opslaan.

Web App laten ontwikkelen in Arnhem

Maatwerk software wordt precies ingemeten voor wat jouw (bedrijfs-)proces nodig heeft. Het ondersteunt waar je het nodig hebt en het laat aan jou over wat je zelf wilt doen. De manier van werken, look-and-feel, en koppelingen met andere platformen is geheel aan jou!

Een goede webapplicatie ontwikkelen wij volgens deze stappen:

 1. Intake
 2. Research
 3. Sprints
 4. Launch
 5. Improve

Web Apps laten ontwerpen in Arnhem

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Website ontwikkelen in Arnhem

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Een eigen API-koppeling laten ontwikkelen in Arnhem

Stel je voor dat je een outdoorwinkel hebt en je wilt profiteren van het weerbericht. Er wordt goed wandelweer voorspeld en je hebt een ruime voorraad wandelschoenen. Hoe benut jij al die data? Lees hoe jouw data te verzamelem is in een eigen API.

Maatwerk software laten maken: 10 punten waar je op moet letten

Bestaande software inkopen kan snel erg duur worden en het is maar de vraag of je krijgt wat je nodig hebt. Het is goed te begrijpen dat je maatwerk overweegt, maar let altijd op de volgende punten:

 • Is het echt maatwerk? Of is het een configuratie?
 • Wat is de doorlooptijd om je product te bouwen?
 • Wat spreek je af als een functionaliteit achteraf niet (meer) werkt door externe factoren?
 • Maakt de partij gebruik van een programmeer framework? Is dit open-source of closed-source en hoe zit het met licentiekosten en de community?
 • + nog 7 punten over platformen, kosten, up-to-date houden, doorontwikkelen en projectmanagement in onze e-paper.

Stuur eenvoudig een mailtje naar info@q2-software.nl als je onze gratis e-paper wilt ontvangen met alle tips voor het ontwikkelen van maatwerk producten.

Snel aan de slag!
Of nog een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl
of bel 085 06 06 133