Kaart van Barneveld

Web app laten maken in Barneveld

Waarom niet jouw visie waarmaken, in plaats van je voorsprong verliezen tijdens het aanpassen van legacy platformen? Software op maat loont.

Snel naar

Barneveld: hét dorp van ondernemers

Barneveld staat bekend als de meest MKB-vriendelijke gemeente. Of ben je trots op het dorp vanwege de grote hoeveelheid kippen? Hoe dan ook, waar je echt trots bent is je software ontwikkeling, want Barneveld is een plaats waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

Een van de bekendste bedrijven uit Barneveld is het softwarebedrijf Baan. Het is opgericht in 1990 door Jan Baan. Tot 2005 ontwikkelde Baan vanuit Barneveld een veelgebruikt ERP-pakket.

Maar wat als jouw onderneming specifieke software nodig heeft die nergens kant-en-klaar te koop is? In zo’n geval kan maatwerksoftware een goede oplossing bieden. Door te kijken naar de eisen en wensen kan er een softwareoplossing worden ontwikkeld die naadloos aansluit bij wat een onderneming nodig heeft.

Maatwerksoftware biedt veel flexibiliteit door tijdens de ontwikkeling nauw samen te werken met de leverancier. Door iteratief te werken kan er altijd worden bijgestuurd tijdens de ontwikkeling, mocht dat nodig zijn.

Als ondernemer is het belangrijk om te blijven vernieuwen zonder je oorsprong te vergeten. Door kritisch te kijken naar wat verbeterd kan worden en tegelijkertijd vast te houden aan wat goed gaat, kan een onderneming gezond blijven.

Webapplicaties laten bouwen

Bij Q2-software ben je aan het juiste adres voor het ontwikkelen van maatwerk websoftware. Wij hebben ruime ervaring met web apps (ook wel: webapplicaties), websites en API-koppelingen:

Wat is een web app?

Een web app is een programma wat online, in je browser, werkt. Jij en je klanten moeten slechts online zijn en je hoeft niets te installeren. Je kunt denken aan:

 • Bijvoorbeeld een prijsberekentool,
 • een productcatalogus met verschillende houtsoorten,
 • een checklijst om te klanten te informeren over de voortgang van productie,
 • een website om scooters te verhuren,
 • een online vragenlijst over veilig werken,
 • of... jouw idee?
Voor ons maakt het niet uit of je namen van hout of datums van leenboeken wilt opslaan.

Web app laten ontwikkelen in Barneveld

Maatwerk software wordt precies ingemeten voor wat jouw (bedrijfs-)proces nodig heeft. Het ondersteunt waar je het nodig hebt en het laat aan jou over wat je zelf wilt doen. De manier van werken, look-and-feel, en koppelingen met andere platformen is geheel aan jou!

Een goede webapplicatie ontwikkelen wij volgens deze stappen:

 1. Intake
 2. Research
 3. Sprints
 4. Launch
 5. Improve

Web Apps laten ontwerpen in Barneveld

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Website ontwikkelen in Barneveld

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Een eigen API-koppeling laten ontwikkelen in Barneveld

Stel je voor dat je een outdoorwinkel hebt en je wilt profiteren van het weerbericht. Er wordt goed wandelweer voorspeld en je hebt een ruime voorraad wandelschoenen. Hoe benut jij al die data? Lees hoe jouw data te verzamelem is in een eigen API.

Snel aan de slag?
Of gewoon een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl