Kaart van Ede

Web app laten maken in Ede

Waarom niet jouw visie waarmaken, in plaats van je voorsprong verliezen tijdens het aanpassen van legacy platformen? Software op maat loont.

Snel naar

Maatwerk software laten maken in Ede

Ede is een gemeente in het centrum van Nederland, die bekend staat om haar bosrijke omgeving en militaire geschiedenis. Ede was in de Tweede Wereldoorlog een belangrijk centrum voor de geallieerde operatie Market Garden, waarbij duizenden parachutisten landden op de heidevelden bij Ede. Ede heeft ook een rijke culturele erfgoed, met een 15e-eeuwse kerk, een historisch museum en een openluchttheater.

Ede is niet alleen een gemeente met een verleden, maar ook met een toekomst. Ede wil een duurzame, innovatieve en ondernemende stad zijn, die inspeelt op de behoeften van haar inwoners en bedrijven. Een manier om dat te bereiken is door een maatwerk web app, maatwerk website of maatwerk API te laten ontwikkelen. Maatwerk betekend dat de software speciaal ontworpen is voor de unieke doelen en processen van een bedrijf.

Wist je dat…

Webapplicaties laten bouwen

Bij Q2-software ben je aan het juiste adres voor het ontwikkelen van maatwerk websoftware. Wij hebben ruime ervaring met web apps (ook wel: webapplicaties), websites en API-koppelingen:

Wat is een web app?

Een web app is een programma wat online, in je browser, werkt. Jij en je klanten moeten slechts online zijn en je hoeft niets te installeren. Je kunt denken aan:

 • Bijvoorbeeld een prijsberekentool,
 • een productcatalogus met verschillende houtsoorten,
 • een checklijst om te klanten te informeren over de voortgang van productie,
 • een website om scooters te verhuren,
 • een online vragenlijst over veilig werken,
 • of... jouw idee?
Voor ons maakt het niet uit of je namen van hout of datums van leenboeken wilt opslaan.

Web app laten ontwikkelen in Ede

Maatwerk software wordt precies ingemeten voor wat jouw (bedrijfs-)proces nodig heeft. Het ondersteunt waar je het nodig hebt en het laat aan jou over wat je zelf wilt doen. De manier van werken, look-and-feel, en koppelingen met andere platformen is geheel aan jou!

Een goede webapplicatie ontwikkelen wij volgens deze stappen:

 1. Intake
 2. Research
 3. Sprints
 4. Launch
 5. Improve

Web Apps laten ontwerpen in Ede

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Website ontwikkelen in Ede

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Een eigen API-koppeling laten ontwikkelen in Ede

Stel je voor dat je een outdoorwinkel hebt en je wilt profiteren van het weerbericht. Er wordt goed wandelweer voorspeld en je hebt een ruime voorraad wandelschoenen. Hoe benut jij al die data? Lees hoe jouw data te verzamelem is in een eigen API.

Snel aan de slag?
Of gewoon een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl