Kaart van Nijkerk

Web app laten maken in Nijkerk

Waarom niet jouw visie waarmaken, in plaats van je voorsprong verliezen tijdens het aanpassen van legacy platformen? Software op maat loont.

Snel naar

Nijkerk: Een oude en ondernemende stad.

Nijkerk is een pittoresk stadje dat gekenmerkt wordt door de prachtige witte toren van de Grote of St. Catharina Kerk. Het carillon in deze toren is geliefd bij veel Nijkerkers. Er werd zelfs in 1803 een gedicht over geschreven:

Werkzaam Nieuwkerk! welk gesticht
Schittert dáár voor ons gezicht?
Is uw oude spits verloren?
Pronkt gy met een’ nieuwen toren,
Bouwkonstmaatig opgericht?
Ja: wy zien uw’ handel bloeijen.
Doe Tabagoos planten groeijen:
Zegen ruste op uwe vest!

Uit dit gedicht van Pieter Pijpers blijkt dat Nijkerk een handelsstad is waar vroeger tabak werd verbouwd. Deze tabakshandel trok veel handelaren en ambachtslieden aan. Ook stond er een glasfabriek waar tussen 1765 en 1814 miljoenen glazen producten werden gemaakt.

De grote of St Catharina kerk in Nijkerk

In die tijd bestonden er natuurlijk helemaal geen computers, laat staan dat deze handelaren en ambachtslieden ooit het woord maatwerksoftware zouden hebben gehoord. Hoe zou Nijkerk eruit hebben gezien als er in die tijd al werd gewerkt met maatwerk software?

Waarschijnlijk zou de productie van tabak enorm zijn toegenomen. Ook het verschepen van de tabak naar steden als Amsterdam zou efficiënt gepland kunnen worden met een goede webapplicatie. En die ambachtslieden? Die zouden hun goederen hebben kunnen aanbieden via een op maat gemaakte webshop, zodat ze een nog groter bereik hebben.

Het mooie van maatwerksoftware is dat het niet uitmaakt wat voor onderneming je hebt. De software past altijd perfect bij je organisatie, omdat hij volledig naar jouw wensen en eisen is ontwikkeld.

Wat denk jij, zou Pieter Pijpers een ander gedicht hebben geschreven als maatwerksoftware destijds al had bestaan?

Webapplicaties laten bouwen

Bij Q2-software ben je aan het juiste adres voor het ontwikkelen van maatwerk websoftware. Wij hebben ruime ervaring met web apps (ook wel: webapplicaties), websites en API-koppelingen:

Wat is een web app?

Een web app is een programma wat online, in je browser, werkt. Jij en je klanten moeten slechts online zijn en je hoeft niets te installeren. Je kunt denken aan:

 • Bijvoorbeeld een prijsberekentool,
 • een productcatalogus met verschillende houtsoorten,
 • een checklijst om te klanten te informeren over de voortgang van productie,
 • een website om scooters te verhuren,
 • een online vragenlijst over veilig werken,
 • of... jouw idee?
Voor ons maakt het niet uit of je namen van hout of datums van leenboeken wilt opslaan.

Web app laten ontwikkelen in Nijkerk

Maatwerk software wordt precies ingemeten voor wat jouw (bedrijfs-)proces nodig heeft. Het ondersteunt waar je het nodig hebt en het laat aan jou over wat je zelf wilt doen. De manier van werken, look-and-feel, en koppelingen met andere platformen is geheel aan jou!

Een goede webapplicatie ontwikkelen wij volgens deze stappen:

 1. Intake
 2. Research
 3. Sprints
 4. Launch
 5. Improve

Web Apps laten ontwerpen in Nijkerk

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Website ontwikkelen in Nijkerk

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Een eigen API-koppeling laten ontwikkelen in Nijkerk

Stel je voor dat je een outdoorwinkel hebt en je wilt profiteren van het weerbericht. Er wordt goed wandelweer voorspeld en je hebt een ruime voorraad wandelschoenen. Hoe benut jij al die data? Lees hoe jouw data te verzamelem is in een eigen API.

Snel aan de slag?
Of gewoon een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl