Kaart van Nunspeet

Web app laten maken in Nunspeet

Waarom niet jouw visie waarmaken, in plaats van je voorsprong verliezen tijdens het aanpassen van legacy platformen? Software op maat loont.

Snel naar

Nieuwe ontginning

Nunspeet is een dorp met een rijke historie en een prachtige natuur. Het is een plek waar kunst, cultuur en recreatie samenkomen. Maar Nunspeet is ook een dorp met een visie op de toekomst. Een dorp dat durft te innoveren, te ontwikkelen en zich aan te passen aan de veranderende wereld. Nunspeet, Nuwenspete, Nieuwe ontginning.

Dat is de inspiratie voor Q2-software.nl, een softwarebedrijf dat maatwerk oplossingen biedt voor elke uitdaging. Wij combineren de naam Nunspeet, die “nieuwe ontginning” betekent, met onze passie voor software ontwikkeling. Wij creëren nieuwe mogelijkheden voor onze klanten met onze innovatieve en flexibele softwarepakketten.

Een van onze specialiteiten is het bouwen van innovatieve websites die jouw bedrijf laten opvallen in een concurrerende markt. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en technieken om snelle, veilige en gebruiksvriendelijke websites te leveren. Maar wij doen meer dan alleen websites. Wij kunnen ook maatwerk webapplicaties en maatwerk API’s ontwikkelen voor complexere en specifiekere behoeften. Maatwerk betekent dat de software speciaal ontworpen is voor de unieke doelgroep, concurrentie en processen van jouw bedrijf.

Webapplicaties laten bouwen

Bij Q2-software ben je aan het juiste adres voor het ontwikkelen van maatwerk websoftware. Wij hebben ruime ervaring met web apps (ook wel: webapplicaties), websites en API-koppelingen:

Wat is een web app?

Een web app is een programma wat online, in je browser, werkt. Jij en je klanten moeten slechts online zijn en je hoeft niets te installeren. Je kunt denken aan:

 • Bijvoorbeeld een prijsberekentool,
 • een productcatalogus met verschillende houtsoorten,
 • een checklijst om te klanten te informeren over de voortgang van productie,
 • een website om scooters te verhuren,
 • een online vragenlijst over veilig werken,
 • of... jouw idee?
Voor ons maakt het niet uit of je namen van hout of datums van leenboeken wilt opslaan.

Web app laten ontwikkelen in Nunspeet

Maatwerk software wordt precies ingemeten voor wat jouw (bedrijfs-)proces nodig heeft. Het ondersteunt waar je het nodig hebt en het laat aan jou over wat je zelf wilt doen. De manier van werken, look-and-feel, en koppelingen met andere platformen is geheel aan jou!

Een goede webapplicatie ontwikkelen wij volgens deze stappen:

 1. Intake
 2. Research
 3. Sprints
 4. Launch
 5. Improve

Web Apps laten ontwerpen in Nunspeet

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Website ontwikkelen in Nunspeet

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Een eigen API-koppeling laten ontwikkelen in Nunspeet

Stel je voor dat je een outdoorwinkel hebt en je wilt profiteren van het weerbericht. Er wordt goed wandelweer voorspeld en je hebt een ruime voorraad wandelschoenen. Hoe benut jij al die data? Lees hoe jouw data te verzamelem is in een eigen API.

Snel aan de slag?
Of gewoon een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl