Kaart van Veenendaal

Web app laten maken in Veenendaal

Waarom niet jouw visie waarmaken, in plaats van je voorsprong verliezen tijdens het aanpassen van legacy platformen? Software op maat loont.

Snel naar

Webapplicaties laten maken in Veenendaal

Als je aan Veenendaal denkt, denk je aan winkelen. Veenendaal is een stad die bekend staat om zijn winkelcentra met meer dan 300 winkels, waarvan 150 in overdekte winkelcentra. Winkels en bedrijven in Veenendaal hebben daarom een voorsprong ten opzichte van andere plaatsen in de Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug om mensen fysiek naar de locatie toe te halen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw winkel opvalt tussen de 300 anderen?

Een snelle website is een van de sleutels! Veel bedrijven blijven achter met verouderde Wordpress installaties, terwijl de techniek doorgaat. Bij Q2-software weten we als geen ander hoe je snelle websites bouwt. Wij bouwen maatwerk webapplicaties, maatwerk websites en maatwerk API’s. Maatwerk betekent dat de software speciaal ontworpen is voor de unieke doelgroep, concurrentie en processen van een bedrijf.

Wist je dat…

 • De app Flitsmeister in Veenendaal ontwikkeld is?
 • Veenendaal een van de eerste plaatsen was waar de online supermarkt Picnic beschikbaar was?
 • Veenendaal veel voordeel heeft om mensen fysiek naar een locatie toe te halen, omdat er meer dan 300 winkels in het winkelcentrum zijn?

Webapplicaties laten bouwen

Bij Q2-software ben je aan het juiste adres voor het ontwikkelen van maatwerk websoftware. Wij hebben ruime ervaring met web apps (ook wel: webapplicaties), websites en API-koppelingen:

Wat is een web app?

Een web app is een programma wat online, in je browser, werkt. Jij en je klanten moeten slechts online zijn en je hoeft niets te installeren. Je kunt denken aan:

 • Bijvoorbeeld een prijsberekentool,
 • een productcatalogus met verschillende houtsoorten,
 • een checklijst om te klanten te informeren over de voortgang van productie,
 • een website om scooters te verhuren,
 • een online vragenlijst over veilig werken,
 • of... jouw idee?
Voor ons maakt het niet uit of je namen van hout of datums van leenboeken wilt opslaan.

Web app laten ontwikkelen in Veenendaal

Maatwerk software wordt precies ingemeten voor wat jouw (bedrijfs-)proces nodig heeft. Het ondersteunt waar je het nodig hebt en het laat aan jou over wat je zelf wilt doen. De manier van werken, look-and-feel, en koppelingen met andere platformen is geheel aan jou!

Een goede webapplicatie ontwikkelen wij volgens deze stappen:

 1. Intake
 2. Research
 3. Sprints
 4. Launch
 5. Improve

Web Apps laten ontwerpen in Veenendaal

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Website ontwikkelen in Veenendaal

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Een eigen API-koppeling laten ontwikkelen in Veenendaal

Stel je voor dat je een outdoorwinkel hebt en je wilt profiteren van het weerbericht. Er wordt goed wandelweer voorspeld en je hebt een ruime voorraad wandelschoenen. Hoe benut jij al die data? Lees hoe jouw data te verzamelem is in een eigen API.

Snel aan de slag?
Of gewoon een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl