Kaart van Wageningen

Web App laten maken in Wageningen

Waarom niet jouw visie waarmaken, in plaats van je voorsprong verliezen tijdens het aanpassen van legacy platformen? Software op maat loont.

Web App laten bouwen

Bij Q2-software helpen wij jou graag aan de beste Web App op maat! Wij zijn persoonlijk, en houden van pragmatische oplossingen die werken voor jouw bedrijfsproces. Hebben we ervaring? Ja, wij hebben 8 jaar ervaring met Web Apps (ook wel: webapplicaties), websites en API-koppelingen:

Snel naar

Webdevelopment in Wageningen

Natuurlijk staat Wageningen bekend om de WUR, een wereldwijd bekende universiteit. De stad heeft een internationale allure op het gebied van wetenschap, onderwijs en onderzoek, waardoor het een van de meest ontwikkelde steden van Nederland is¹. Bovendien is de campus ook de meest duurzame van Nederland¹.

IT kan daarom zeker in Wageningen niet achterblijven. Unieke projecten op het gebied van landbouw vragen om uiterst goede online software. Een manier om dat te bereiken is door een maatwerk webapplicatie, maatwerk website of maatwerk API te laten ontwikkelen. Maatwerk betekent dat de software speciaal ontworpen is voor de unieke doelen en processen van een bedrijf.

Wist je dat…

 • IT-innovatie een van de belangrijkste punten is voor Wageningen in het project Foodvalley?

Wat is een Web App?

Een Web App is een programma wat online, in je browser, werkt. Jij en je klanten moeten slechts online zijn en je hoeft niets te installeren. Je kunt denken aan:

 • Bijvoorbeeld een prijsberekentool,
 • een productcatalogus met verschillende houtsoorten,
 • een checklijst om te klanten te informeren over de voortgang van productie,
 • een website om scooters te verhuren,
 • een online vragenlijst over veilig werken,
 • of... jouw idee?
Voor ons maakt het niet uit of je namen van hout of datums van leenboeken wilt opslaan.

Web App laten ontwikkelen in Wageningen

Maatwerk software wordt precies ingemeten voor wat jouw (bedrijfs-)proces nodig heeft. Het ondersteunt waar je het nodig hebt en het laat aan jou over wat je zelf wilt doen. De manier van werken, look-and-feel, en koppelingen met andere platformen is geheel aan jou!

Een goede webapplicatie ontwikkelen wij volgens deze stappen:

 1. Intake
 2. Research
 3. Sprints
 4. Launch
 5. Improve

Web Apps laten ontwerpen in Wageningen

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Website ontwikkelen in Wageningen

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Een eigen API-koppeling laten ontwikkelen in Wageningen

Stel je voor dat je een outdoorwinkel hebt en je wilt profiteren van het weerbericht. Er wordt goed wandelweer voorspeld en je hebt een ruime voorraad wandelschoenen. Hoe benut jij al die data? Lees hoe jouw data te verzamelem is in een eigen API.

Maatwerk software laten maken: 10 punten waar je op moet letten

Bestaande software inkopen kan snel erg duur worden en het is maar de vraag of je krijgt wat je nodig hebt. Het is goed te begrijpen dat je maatwerk overweegt, maar let altijd op de volgende punten:

 • Is het echt maatwerk? Of is het een configuratie?
 • Wat is de doorlooptijd om je product te bouwen?
 • Wat spreek je af als een functionaliteit achteraf niet (meer) werkt door externe factoren?
 • Maakt de partij gebruik van een programmeer framework? Is dit open-source of closed-source en hoe zit het met licentiekosten en de community?
 • + nog 7 punten over platformen, kosten, up-to-date houden, doorontwikkelen en projectmanagement in onze e-paper.

Stuur eenvoudig een mailtje naar info@q2-software.nl als je onze gratis e-paper wilt ontvangen met alle tips voor het ontwikkelen van maatwerk producten.

Snel aan de slag!
Of nog een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl
of bel 085 06 06 133