Kaart van Zwolle

Web app laten maken in Zwolle

Waarom niet jouw visie waarmaken, in plaats van je voorsprong verliezen tijdens het aanpassen van legacy platformen? Software op maat loont.

Snel naar

Hoe Zwolle ging van Hanzestad naar wasstraat naar webdevelopment…

Als we mensen vragen om iets over Zwolle te vertellen krijgen we vaak heel verschillende verhalen te horen. Zwolle is een stad van veel verhalen: een oude handelsstad die deel uitmaakte van het Hanzeverbond, een stad vol lichtkunstwerken die de historische gebouwen verlichten, en een stad met een eigen mosterdmerk “De wijndreagers”, dat vernoemd is naar de wijnhandelaren die in de middeleeuwen de stad rijk maakten. Over een ding is iedereen het eens: regio Zwolle is een van de meest innovatieve regio’s van Nederland.

Zwolle liep voorop toen wasstraten een ding werden. In 1982 opende de eerste wasstraat van Nederland en die staat nog steeds aan de Floresstraat in Dieze. Dit was een revolutionaire uitvinding, want het maakte het mogelijk om auto’s snel en efficiënt te reinigen, zonder dat de eigenaar zelf hoefde te schrobben of te spoelen. Dit is een voorbeeld van hoe Zwolle altijd vooruitstrevend is geweest op het gebied van technologie en ondernemerschap.

Deze voorbeelden uit de geschiedenis zorgen ervoor dat Zwolle een stad is geworden van vooruitkijken, inspringen op trends en een stad die durft een eigen weg in te slaan (denk aan de wijndreagers). Een stad waar bedrijven niet bang worden van maatwerk.

Bedrijven laten zich niet bang maken door ‘maatwerk’

Maatwerk webdevelopment omarmt als een manier om zich te onderscheiden in de digitale wereld. Het sluit precies aan bij de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Q2-software.nl maakt gebruik van de nieuwste technologieën en trends, zoals Laravel, TailwindCSS en Javascript frameworks. Ingewikkelde termen, maar deze technologieën zorgen voor snelle, veilige, en schaalbare websites, die een optimale gebruikerservaring bieden.

Webapplicaties laten bouwen

Bij Q2-software ben je aan het juiste adres voor het ontwikkelen van maatwerk websoftware. Wij hebben ruime ervaring met web apps (ook wel: webapplicaties), websites en API-koppelingen:

Wat is een web app?

Een web app is een programma wat online, in je browser, werkt. Jij en je klanten moeten slechts online zijn en je hoeft niets te installeren. Je kunt denken aan:

 • Bijvoorbeeld een prijsberekentool,
 • een productcatalogus met verschillende houtsoorten,
 • een checklijst om te klanten te informeren over de voortgang van productie,
 • een website om scooters te verhuren,
 • een online vragenlijst over veilig werken,
 • of... jouw idee?
Voor ons maakt het niet uit of je namen van hout of datums van leenboeken wilt opslaan.

Web app laten ontwikkelen in Zwolle

Maatwerk software wordt precies ingemeten voor wat jouw (bedrijfs-)proces nodig heeft. Het ondersteunt waar je het nodig hebt en het laat aan jou over wat je zelf wilt doen. De manier van werken, look-and-feel, en koppelingen met andere platformen is geheel aan jou!

Een goede webapplicatie ontwikkelen wij volgens deze stappen:

 1. Intake
 2. Research
 3. Sprints
 4. Launch
 5. Improve

Web Apps laten ontwerpen in Zwolle

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Website ontwikkelen in Zwolle

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Een eigen API-koppeling laten ontwikkelen in Zwolle

Stel je voor dat je een outdoorwinkel hebt en je wilt profiteren van het weerbericht. Er wordt goed wandelweer voorspeld en je hebt een ruime voorraad wandelschoenen. Hoe benut jij al die data? Lees hoe jouw data te verzamelem is in een eigen API.

Snel aan de slag?
Of gewoon een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl