Kaart van Nijkerk

Webontwikkeling in Nijkerk

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij smelten design en snelheid met jouw content samen. Een website op maat loont.

Nijkerk: Een oude en ondernemende stad.

Nijkerk is een pittoresk stadje dat gekenmerkt wordt door de prachtige witte toren van de Grote of St. Catharina Kerk. Het carillon in deze toren is geliefd bij veel Nijkerkers. Er werd zelfs in 1803 een gedicht over geschreven:

Werkzaam Nieuwkerk! welk gesticht
Schittert dáár voor ons gezicht?
Is uw oude spits verloren?
Pronkt gy met een’ nieuwen toren,
Bouwkonstmaatig opgericht?
Ja: wy zien uw’ handel bloeijen.
Doe Tabagoos planten groeijen:
Zegen ruste op uwe vest!

Uit dit gedicht van Pieter Pijpers blijkt dat Nijkerk een handelsstad is waar vroeger tabak werd verbouwd. Deze tabakshandel trok veel handelaren en ambachtslieden aan. Ook stond er een glasfabriek waar tussen 1765 en 1814 miljoenen glazen producten werden gemaakt.

De grote of St Catharina kerk in Nijkerk

In die tijd bestonden er natuurlijk helemaal geen computers, laat staan dat deze handelaren en ambachtslieden ooit het woord maatwerksoftware zouden hebben gehoord. Hoe zou Nijkerk eruit hebben gezien als er in die tijd al werd gewerkt met maatwerk software?

Waarschijnlijk zou de productie van tabak enorm zijn toegenomen. Ook het verschepen van de tabak naar steden als Amsterdam zou efficiënt gepland kunnen worden met een goede webapplicatie. En die ambachtslieden? Die zouden hun goederen hebben kunnen aanbieden via een op maat gemaakte webshop, zodat ze een nog groter bereik hebben.

Het mooie van maatwerksoftware is dat het niet uitmaakt wat voor onderneming je hebt. De software past altijd perfect bij je organisatie, omdat hij volledig naar jouw wensen en eisen is ontwikkeld.

Wat denk jij, zou Pieter Pijpers een ander gedicht hebben geschreven als maatwerksoftware destijds al had bestaan?

Webontwikkeling

Bij Q2-software ben je aan het juiste adres voor het ontwikkelen van maatwerk websoftware. Wij hebben meer dan 8 jaar ervaring met webapplicaties, websites en API-koppelingen:

Website laten ontwikkelen in Nijkerk

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees hoe wij in vier stappen iets voor jou kunnen betekenen:

  1. ontwerp
  2. realisatie
  3. nazorg
  4. online marketing en SEO

Website (of webapplicatie) laten ontwerpen in Nijkerk

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Webapplicatie ontwikkelen in Nijkerk

Altijd en overal online? Laat jouw bedrijf verder groeien met een maatwerk webapplicatie; een website met precies dat wat jouw bedrijf nodig heeft. Van ontwerp tot en met operationeel houden van bedrijfsprocessen. Bekijk hoe wij kunnen helpen om jouw doel te bereiken.

Een eigen API-koppeling laten ontwikkelen in Nijkerk

Stel je voor dat je een outdoorwinkel hebt en je wilt profiteren van het weerbericht. Er wordt goed wandelweer voorspeld en je hebt een ruime voorraad wandelschoenen. Hoe benut jij al die data? Lees hoe jouw data te verzamelem is in een eigen API.

Snel aan de slag?
Of gewoon een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl
of bel 085 06 06 133