Kaart van Wageningen

Webontwikkeling in Wageningen

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij smelten design en snelheid met jouw content samen. Een website op maat loont.

Webdevelopment in Wageningen

Natuurlijk staat Wageningen bekend om de WUR, een wereldwijd bekende universiteit. De stad heeft een internationale allure op het gebied van wetenschap, onderwijs en onderzoek, waardoor het een van de meest ontwikkelde steden van Nederland is¹. Bovendien is de campus ook de meest duurzame van Nederland¹.

IT kan daarom zeker in Wageningen niet achterblijven. Unieke projecten op het gebied van landbouw vragen om uiterst goede online software. Een manier om dat te bereiken is door een maatwerk webapplicatie, maatwerk website of maatwerk API te laten ontwikkelen. Maatwerk betekent dat de software speciaal ontworpen is voor de unieke doelen en processen van een bedrijf.

Wist je dat…

  • IT-innovatie een van de belangrijkste punten is voor Wageningen in het project Foodvalley?

Webontwikkeling

Bij Q2-software ben je aan het juiste adres voor het ontwikkelen van maatwerk websoftware. Wij hebben meer dan 8 jaar ervaring met webapplicaties, websites en API-koppelingen:

Website laten ontwikkelen in Wageningen

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in super snelle websites bouwen. Lees hoe wij in vier stappen iets voor jou kunnen betekenen:

  1. ontwerp
  2. realisatie
  3. nazorg
  4. online marketing en SEO

Website (of webapplicatie) laten ontwerpen in Wageningen

Ontwerpen is meer dan alleen een mooie uitstraling. Het is de vertaalslag tussen mens en scherm. Een goed ontwerp is van digitaal levensbelang. Lees meer over deze vier punten:

Webapplicatie ontwikkelen in Wageningen

Altijd en overal online? Laat jouw bedrijf verder groeien met een maatwerk webapplicatie; een website met precies dat wat jouw bedrijf nodig heeft. Van ontwerp tot en met operationeel houden van bedrijfsprocessen. Bekijk hoe wij kunnen helpen om jouw doel te bereiken.

Een eigen API-koppeling laten ontwikkelen in Wageningen

Stel je voor dat je een outdoorwinkel hebt en je wilt profiteren van het weerbericht. Er wordt goed wandelweer voorspeld en je hebt een ruime voorraad wandelschoenen. Hoe benut jij al die data? Lees hoe jouw data te verzamelem is in een eigen API.

Snel aan de slag?
Of gewoon een vraag?

stuur een e-mail naar
info@q2-software.nl
of bel 085 06 06 133